Fodbold nyheder

Inter afviser 990 mio. stort bud på angriber

Af Stefan Lindahl

De forsvarende italienske mestre Inter har afvist Chelseas tilnærmelser omkring Romelu Lukaku, selv om London-klubben ville sprænge banken for belgieren.

Article image
Ritzau-Scanpix

990 mio. kroner var Chelsea parate til at betale for Inter-angriberen Romelu Lukaku. Inter har dog ingen planer om at sælge deres belgiske målmager, hvorfor en transfer ikke kommer på tale. Det skriver SportItalia.


Ud over Chelsea skulle Manchester City også have kigget på Lukaku. Chelsea er dog angiveligt mest desperate, og søger efter en angriber. Premier League-klubben har budgetteret med 990 mio. kroner til forstærkninger på positionen, og hele beløbet var de efter sigende klar til at smide efter Lukaku, som var ejet af Chelsea fra 2011 til 2014.

At Inter ikke vil sælge Lukaku, kan man godt forstå, når man kigger på angriberens tal i Milano-klubben. I 95 kampe for Inter har den 28-årige belgier nettet 64 gange. I den seneste Serie A-sæson scorede Lukaku 24 gange, og leverede 10 assist. Inter hentede belgieren i Manchester United for 565 mio. kroner i sommeren 2019.

Mere om Romelu Lukaku

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik