Fodbold nyheder

Endnu en Liverpool-spiller på vej ud ad døren

Af Daniel Jensen

Kantspilleren kan blive Liverpools tredje salg i denne uge.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool har i løbet af den seneste uge solgt den serbiske midtbanespiller Marko Grujic til FC Porto og den nigerianske angriber Taiwo Awoniyi til Union Berlin, og nu kan den næste spiller være færdig på Anfield. Ifølge Athletic-journalisten James Pearce er Harry Wilson nemlig på vej til Fulham.

Den walisiske landsholdsspiller har aldrig rigtig fået chancen på Anfield og efter flere sæsoner på udlån, er han nu på vej væk permanent. Flere engelske journalister skriver, at klubberne er blevet enige om en pris i omegnen af 105 millioner kroner.

Den 24-årige kantspiller er et produkt af Liverpools ungdomsafdeling, men han har kun spillet to kampe for klubbens førstehold. Han har primært været udlejet til klubber i The Championship, hvor han har spillet 90 kampe, scoret 29 mål og lavet 19 oplæg for hold som Derby, Hull og Cardiff.

Wilson har også haft en sæson på lån hos Bournemouth, da de spillede i Premier League, og han har spillet 29 kampe på det walisiske landshold. Han var også en del af Wales´ EM-trup, og han blev udvist i 4-0-nederlaget til Danmark i sekstendedelsfinalen.

Mere om Harry Wilson

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik