Fodbold nyheder

Officielt:
Real Madrid-talent tager to år mere i Italien

Af Daniel Jensen

Den 21-årige spanier fortsætter hos AC Milan på leje.

Article image

Efter 1,5 år uden den store spilletid besluttede Real Madrid at udleje Brahim Díaz til AC Milan i Serie A. Her blev den spanske offensiv spiller hurtig en fast del af holdet, og hans præstationer har været så gode, at AC Milan har lejet ham i to sæsoner mere. Det har klubben bekræftet på sin hjemmeside.

I det officielle statement fra klubben står der intet skrevet om, at AC Milan har muligheden for at gøre aftalen permanent efterfølgende, men flere italienske medier har skrevet, at Milano-klubben har sikret sig retten til at købe Díaz fri for lidt over 160 millioner kroner.

Brahim Díaz skiftede fra Malagas ungdomshold til Manchester City, men han tog turen hjem til Spanien og Real Madrid i 2019. I den spanske hovedstad blev det til 21 kampe før han blev lejet ud til AC Milan i sidste sæson, hvor det blev til 39 kampe, syv mål og fire oplæg. Hans gode præstationer i det italienske kastede også en debut af sig på det spanske landshold, da han spillede fuldtid i testkampen mod Litauen op til EM. På trods af et mål i 4-0-sejren blev han dog ikke udtaget til den endelige trup.

Mere om Brahim Díaz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik