Fodbold nyheder

Større byttehandel er undervejs: Chelsea vil bytte sig til Bayern München-stjerne

Af Asbjørn Steffensen

Champions League-mestrene er villige til at smide Callum Hudson-Odoi i puljen for at sikre sig Bayern Münchens Kingsley Coman.

Thomas Tuchel har store planer for Chelsea, som han er manager for. Den tyske manager havde et fænomenalt forår, efter han tog over for klub-ikonet Frank Lampard, som endte med triumf i Champions League-turneringen. Det forlyder dog, at spillertruppen skal opdateres og fornyes.


Ifølge det franske medie L'Equipe kigger Tuchel Bundesligaen og Bayern München i jagten på en ny forstærkning til The Blues. Franske Kingsley Coman er angiveligt højt på den Tuchels ønskeliste, og den tyske manager er villig til at ofre nuværende spillere for at hente Coman.

Callum Hudson-Odoi er ikke en del af Tuchels fremtidsplaner i London-klubben, og vil derfor blive brugt som en brik til at forhandle en spiller-plus-overgangssum-aftale på plads med den tyske klub.

25-årige Coman bliver af Bayern München prissat til omkring 670 millioner kroner, mens 20-årige Hudson-Odoi af det tyske statistikmedie Transfermarkt har en markedsværdi på omkring 240 millioner kroner.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik