Fodbold nyheder

PSG forbereder gigakontrakt på Kylian Mbappé - Mbappé bliver i Paris

Af Philip Sinkbæk Jensen

Pariser-klubben har stadigvæk uklarhed i forhold til udsigterne om at vedholde Kylian Mbappé en del af fremtidsplanerne i klubben. Tiden løber fra PSG, der nu forsøger at lokke kometen til at blive i klubben med gigabud.

Article image
Ritzau-Scanpix

22-årige Kylian Mbappé har kun ét år tilbage af sin kontrakt med Paris Saint-Germain, og med udsigten til, at Mbappé kommer til at få en lukrativ kontrakt hos en international bejler, så er pariserklubben indstillet på at byde enormt højt for at få den franske komet til at blive i Kærlighedens By.


Ifølge spanske Marca, der følger Mbappé tæt, da Real Madrid har angriberen som topprioritet allerede denne sommer, så er en stor pose penge ikke nødvendigvis nok til at beholde Mbappé i Paris, da angriberen ønsker at have et solidt projekt omkring sig, der garanterere bedste forudsætninger for, at franskmandens personlige mål kan opnås:

- Hvad jeg gerne vil, er, at jeg vil vinde samt at føle, at jeg er det rette sted for at vinde, hvor der er et solidt projekt omkring mig. De sportslige ambitioner er altafgørende, siger Mbappé til Canal+, der samtidigt ikke lægger skjul på, at PSG har et plads i kometens fodboldhjerte:

- Alle ved, at jeg har en dyb forbindelse til klubben, præsidenten og til fansene. Jeg er meget klar over, hvordan jeg vil gøre tingene og i den rigtige rækkefølge. PSG kender min forpligtelser og engagement i klubben, til byen og til dette land, udtaler Mbappé, der satdigvæk selv afventer det rigtige projekt, som formentligt godt kan være i PSG med både Sergio Ramos og Gianluigi Donnarumma i truppen.

Står det til PSG-præsidenten, Nasser Al-Khelaifi, så er han sikker på, at Paris-fødte Mbappé vil holde fast i sine rødder og blive i klubben:

- Lad mig gøre det klart – Mbappé bliver i Paris, sagde Al-Khelaifi til franske L’Equipe i sidste måned:


- Jeg vil aldrig sælge ham, og jeg vil aldrig lade ham gå på en fri transfer. Mbappé har alt, som han har brug for her i Paris, udtaler klubpræsidenten, der har høje forventninger til klubben og Mbappé:

- Hvor kan han gå hen? Hvilken klub, når man måler på ambitioner, kan konkurrere med PSG i dag? Alt jeg kan sige, er, at alt går godt og jeg håber, at vi kan komme frem til en aftale. Det her er Paris, og det her er hans land. Han har en mission, som ikke kun er at spille fodbold, men at promovere Ligue 1, hans land og hans hovedstad, siger Al-Khelaifi afslutningsvist.Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik