Fodbold nyheder

Liverpool vil betale stort millionbeløb for Zinckernagel-konkurrent

Af Jonathan Kjær Troelsen

Interessen for en af Watfords største profiler er genopstået hos Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool er parate til at betale 350 millioner kroner for at få kløerne i Watfords Ismaila Sarr. Det skriver 90min.com. Allerede sidste sommer var Liverpools interesse for den 23-årige kantspiller stor, men overraskende nok valgte Sarr at følge med Watford ned i den næstbedste engelske række.


Ismaila Sarr hører til på højrekanten, hvor han blandt andet kæmper om spilletiden med den danske Watford-spiller Philip Zinckernagel. I den netop afsluttede oprykningssæson scorede Sarr 13 gange i Championship.

Ifølge 90min.com skulle Liverpool være klar til at gøre plads til Sarr i truppen, da de både vil forsøge at sælge Xherdan Shaqiri og Divock Origi. Førstnævnte har på baggrund af en god EM-slutrunde tiltrukket sig opmærksomhed fra tyske klubber, mens flere klubber i Premier League meldes interesserede i Origi.

Ismaila Sarr blev hentet til Watford i 2019, da de slog sin egen transferrekord og betalte 260 millioner kroner for ham. Her blev han hentet i den franske klub Rennes.Mere om Ismaïla Sarr

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik