Fodbold nyheder

Lukas Podolski med opsigtsvækkende skifte

Af Philip Sinkbæk Jensen

Lukas Podolski skifter til sin barndomsklub, Gornik Zabrze, i den bedste polske liga, Ekstraklasa, og følger dermed i fodsporet på andre tidligere Bundesliga-stjerner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 36-årige polsk-fødte tysker og ikoniske Bundesliga-angriber, Lukas Podolski, skifter til polske Gornik Zabrze på en étårig aftale. Dette bekræfter klubben selv samt transfer-guruen, Fabrizio Romano, på Twitter.Skiftet reflekterer en tendens hos ældre Bundesliga-spillere med polske rødder. Det er ikke lang tid siden, at den polske Dortmund-legende, Lukasz Piszczek, gennemførte en fri transfer tilbage til sin polske barndomsklub, LKS Goczalkowice-Zdroj, som spiller i den fjerdebedste polske liga.

Den tidligere tyske landsholdsangriber, Lukas Podolski, spiller dermed i sin ottende professionelle klub i sin karriere, og beskriver selv skiftet sin en evig drøm, der er gået i opfyldelse:

- Det er min drøm at afslutte min fodboldkarriere som spillende i Gornik. Gornik Zabrze er det hold, som jeg holder med i mit polske hjemland, skriver Podolski på sin hjemmeside.

Lukas Podolski skifter på en fri transfer til Gornik Zabrze efter at have fået revet sin kontrakt over i tyrkiske Antalyaspor.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik