Fodbold nyheder

Sådan kan PSG stille op næste sæson

Af Asbjørn Steffensen

De franske mestre er godt i gang med at opruste truppen efter det tabte mesterskab sidste sæson, og Indkast.dk kommer her med et bud på, hvordan start-elleveren kan ende med at se ud.
Opstilling: 3-4-3

Målmand: Gianluigi Donnarumma (Rygte)
Den italienske landsholdsmålmand, som man glemmer blot er 22 år, fik ikke den pæneste afslutning i AC Milan. Donnarummas kontrakt udløb ved sæsonens afslutning, og han kan nu vælge og vrage mellem de store europæiske klubber, hvor PSG er favoritter.


Midterforsvar: Marquinhos
Holdets kaptajn er kun blevet bedre og er vokset med opgaven, siden Thiago Silva tog til Chelsea. Den brasilianske forsvarsklippe er både hurtig, energisk og duelstærk.

Midterforsvar: Presnel Kimpembe
Franskmanden er med rette blevet Marquinhos faste makker i midterforsvaret. Kan han holde sig skadesplaget, vil han gøre liviet surt for mange angribere i Ligue 1.

Midterforsvar: Sergio Ramos (Nyindkøbt)
Efter 16 succefulde år i Real Madrid er en ære nu forbi. Ramos forlader Los Blancos, til fordel for PSG. Ingen er tvivl om, hvilke kvaliteter den 35-årige legende indeholder, og med fire vundne Champions League-trofæer på CV'et, kan han måske lede holdet til europæisk succes.

Venstre wingback: Juan Bernat
Spanskeren var skadet stort set hele sidste sæson, men ser alligevel ud til at være PSG's førsteplads på denne position, hvor han utrætteligt tager det ene løb efter det andet op ad banen.


Højre wingback: Achraf Hakimi (Rygte)
Efter en meget succesfuld sæson med italienske inter, der endte med et mesterskab i Serie A, ser det ud til, at Hakimi allerede er på vej væk igen. Hakimi er en maskine, der bidrager med mål og assists i det offensive og stenhårdt arbejde defensivt.

Central midtbane: Georginio Wijnaldum (Nyindkøbt)
"Gini" forlader gratis Liverpool til fordel for den franske hovedstadsklub, hvor han håber på at få en mere fast rolle i startopstillingen. Wijnaldum løber mange kilometer på midtbanen og har vist i Liverpool, at han har det med at dukke op på de rigtige tidspunkter.

Central midtbane: Marco Veratti
Den lille tekniske italiener med det gode overblik går ind til sin 10. sæson med PSG. Han har døjet meget med skader gennem sin karriere, men kan han undgå dette, vil han danne en stærk midtbane-duo sammen med Wijnaldum.

Venstre wing: Neymar
Brasilianeren forlængede i maj sin kontrakt med klubben frem til 2025, og beviser dermed, at han tror på PSG-projektet. Han skal næste sæson tage et skridt opad, hvad angår disciplin, hvor han stadig lakker meget bagud.

Angriber: Kylian Mbappe
Superstjernens fremtid i klubben er i alvorlig fare for at falde til jorden, hvis ikke kontrakt-forhandlingerne snart bærer frugt. Ikke mange klubber kan betale prisen for den lynhurtige verdensmester, og ender han med at blive, vil PSG komme til at kæmpe med om Champions League-trofæet.

Højre wing: Angel Di Maria
Den argentinske kantspiller har været så vigtig for klubben, siden han kom til i 2015 efter et mislykket ophold i Manchester United. 88 mål og 110 assists er det blevet til for den offensive profil i PSG-trøjen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik