Fodbold nyheder

Ranieri på vej tilbage til Ligue 1

Af Stefan Lindahl

Efter bruddet med Sampdoria kan den italienske træner Claudio Ranieri være på vej til et nyt træner-job i den franske Ligue 1.

Article image
Ritzau-Scanpix

For to dage siden udløb den italienske træner Claudio Ranieris kontrakt med Serie A-klubben Sampdoria. Uden arbejde er Ranieri dog ikke længe, hvis man skal tro de to franske medier L’Équipe og France Football. Begge medier hævder, at Ranieri nærmer sig det ledige trænersæde hos de forsvarende franske mestre LOSC Lille.


Tidligere i sin trænerkarriere har Ranieri også været i Frankrig. I perioden fra 2012 til 2014 var han ansat i AS Monaco, og senest fra 2017 til 2018, hvor han var i FC Nantes. Selv om det ikke tidligere er blevet til pokaler for Ranieri i Frankrig, så har den 69-årige italienske træner blandt andet vundet det engelske mesterskab med Leicester City tidligere i karrieren.

Lilles tidligere træner Christophe Galtier meldte allerede ud, inden Lille vandt det franske mesterskab, at han ikke ville fortsætte i klubben. Galtier er da også allerede på plads i en ny klub, OGC Nice.


Mere om Lille

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik