Fodbold nyheder

Tysk superstjerne stopper på landsholdet efter EM-skuffelse

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Det er ikke kun Joachim Löw, der stopper efter EM, der skuffende endte efter et 2-0 nederlag til England på Wembley. Nu melder endnu en stor profil, at karrieren på Die Mannschaft er slut.

Article image
Ritzau-Scanpix

Toni Kroos har meddelt DFB, at han stopper på landsholdet nu. Det gør han efter nederlaget til England, hvor tyskerne tabte 2-0. Det er kommet frem et par dage efter nederlaget, hvor Tyskland ikke havde meget at byde på, og derfor igen er røget tidligt ud af en slutrunde.


Real Madrid-spilleren var ellers en af de bærende kræfter på det tyske landshold, men nu skal Hansi Flick ud at finde en ny midtbanemand, der kan tage over for den elegante midtbanemand.

Toni Kroos debuterede på det tyske landshold d. 3. marts 2010 i en kamp mod Argentina. En kamp som tyskerne tabte 0-1. Med sig ud ad døren tager han også landstræner Joachim Löw, der har stået i spidsen for tyskerne i 15 år.

På Twitter forklarer Toni Kroos stoppet på landsholdet.

- Jeg ville have ønsket at jeg kunne have spillet 109 kampe for det tyske landshold, og at jeg havde haft mulighed for at løfte trofæet til sidst. Det var en stor ære for mig at repræsentere det her landshold, og jeg repræsenterede landet med stolthed.

Toni Kroos spillede i alt 106 kampe for det tyske landshold, og til følge lavede han 17 mål og 19 assist.

Mere om Toni Kroos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik