Fodbold nyheder

Ramos-repræsentanter efter kontraktudløb i dag: Én klub er meget tæt på underskrift

Af Philip Sinkbæk Jensen

Sergio Ramos havde i dag, 30. juni, kontraktudløb med Real Madrid, og er dermed klubløs. Flere storklubber er meldt interesseret i Ramos, hvor én klub ser ud til at være enormt tæt på en underskrift, hvis nogle kontraktmæssige forbehold bliver justeret.

Article image
Ritzau-Scanpix

I dag blev 35-årige Sergio Ramos officielt en fri agent på transfermarkedet efter 16 år i mægtige Real Madrid, da Ramos ikke fik tilbudt en ny toårig kontrakt af Kongeklubben, og derfor måtte blive klubløs fra dags dato. For fodboldverden er en glædelig nyhed, at en fuldstændigt overlegen fodboldkarriere for spanieren endnu ikke er nået sit endepunkt endnu, da Ramos fortsat søger nye græsgange for i hvert fald to år.


Det nye klubeventyr kan meget vel være i endnu en storklub i Europa, hvor både Manchester City, Bayern München og Paris Saint-Germain alle har forhandlet med den kyndige centerback. Paris Saint-Germain er ifølge Ramos-repræsentanter meget tæt på at få underskriften fra den 35-årige temperamentsfulde centerback, der dog møder komplikationer omkring selve kontraktlængden i den franske hovedstad.

Ligesom at kontraktforhandlingerne i Real Madrid blev trukket i langdrag grundet Ramos’ stædighed omkring en toårig aftale, så insisterer Ramos stadigvæk på at få en toårig aftale i PSG, selvom at pariserklubben kun ønsker at tilknytte Ramos på en etårig aftale. Senest har Ramos siddet ude med en stor skade, hvilke kan give franskmændene bange anelser, hvis kontrakten bliver for lang, og spilletiden for snæver og utilregnelig.

Paris Saint-Germain har intensiveret forhandlingerne med Ramos, og er altså enormt tæt på underskriften, hvor Ramos dog ønsker en sikkerhed i kontrakten givet den relativt høje fodboldalder. Ifølge spanske Marca, så er to unavngivne klubber også på banen omkring Ramos, hvilket kan få PSG til at indgå en aftale, så klubben ikke oplever Ramos som den nemesis, som han har været i klubben i sin tid i Real Madrid, der gentagne gange har spændt ben for PSG i Champions League.


Mere om Sergio Ramos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik