Fodbold nyheder

EM-drama uden for banen - Cristiano Ronaldo fjerner produkter fra en af hovedsponsorerne

Af Jonas Hermansen

Cristiano Ronaldo var ikke tilfreds med, at der blev stillet to flasker Coca Cola foran ham til mandagens pressekonference som optakt til Portugals landskamp mod Ungarn.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ronaldos Portugal spiller i dag mod Ungarn i gruppe F, og som optakt til denne kamp var der selvfølgelig pressekonference. Det blev dog en pressekonference, som skabte debat - ikke på grund af fodbold, men på baggrund af noget helt andet.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af ESPN FC (@espnfc)Den portugisiske stjerne fjerner i videoen to flasker med Coca Cola, hvorefter han peger på sin vand.

- Vand ja, sagde Ronaldo.

Juventus-angriberen virkede ikke tilfreds med Coca Cola-produkterne, og medier troede først, at fjernelsen af flaskerne var på baggrund af en sponsoraftale for portugiseren med Pepsi - Coca Colas største konkurrenter - men Marca beretter nu, at hans aktion ene og alene var for at holde folk væk fra sukkerholdige drikke.

Ballon d'Or-vinderen har før vist sin afsky overfor indtagelsen af usund mad og drikkelse.

- En gang i mellem drikker min søn Coca Cola eller Fanta og spiser chips, og han ved godt, at jeg ikke kan lide det.

Det vides endnu ikke, om UEFA - som afholder turneringen - kommer til at sanktionere Ronaldo, og i hvilket omfang det måtte blive, hvis det skulle ske.

Hensigt eller ej så ser den erfarne verdensstjerne ud til at have gjort Pepsi en stor tjeneste. Sodavandens navn trender nemlig lige nu på sociale medier, da der stadig går spekulationer om, hvorvidt de havde en finger med i aktionen eller ikke.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik