Fodbold nyheder

Liverpool-legende råder Oxlade-Chamberlain

Af Daniel Fisker

John Barnes råder nu Alex Oxlade-Chamberlain til at forlade Liverpool – til fordel for en af to Premier League-klubber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Vi skal tilbage til januar, hvis vi vil finde Alex Oxlade-Chamberlains seneste startplads i Liverpool. Den 27-årige midtbanespiller startede kun inde i to kampe i den forgangne sæson, hvilket nu får den tidligere Liverpool-profil John Barnes til at råde Oxlade-Chamberlain til at søge nye græsgange.

Oxlade-Chamberlain havde kurs mod toppen, da Liverpool i 2017 købte ham i Arsenal for 303 millioner kroner. Han spillede 32 kampe i den første sæson hos ”The Reds”, men siden er Jürgen Klopp blevet mere sparsom med spilletiden, hvorfor Liverpool-legenden Barnes nu opmuntrer Oxlade-Chamberlain til at genstarte sin karriere.

-Jeg synes, at han burde skifte til Leicester eller West Ham, udtaler John Barnes ifølge Liverpool Echo.

-Leicester vil nok passe bedre til ham, fordi de er mere stabile end West Ham, fordi de ved, at de ofte ender i top-7, hvilket ikke er tilfældet for West Ham.

-Hvis han derimod ønsker at rejse tilbage sydpå, så synes jeg også, at et skifte til West Ham ville være godt for Alex.

Alex Oxlade-Chamberlain har spillet 35 landskampe for England, men han kom ikke i betragtning, da Gareth Southgate udtog sin EM-trup, hvilket sandsynligvis skal tilskrives de seneste tvivlsomme sæsoner, men også et stærkt felt af andre midtbane, som kandiderede til den engelske EM-trup.

Mere om Alex Oxlade-Chamberlain

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik