Fodbold nyheder

Brentford holder på dansker

Af Daniel Jensen

Den unge offensivspiller får et år mere i det engelske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brentford har på det seneste sagt farvel til et par af de danskere, der var med til at sikre oprykningen til Premier League. Henrik Dalsgaard er skiftet til FC Midtjylland, imens Emiliano Marcondes har fået at vide, at han ikke får forlænget sin kontrakt. En dansker, der dog gør det, er Gustav Mogensen. Det meddeler klubben i dag på deres hjemmeside.

Danskeren skal efter planen spille endnu en sæson på klubbens B-hold, og det er holdets træner, Neil McFarlane, glad for:

- Hvis du kigger tilbage på sæson, og ser på nogle af hans toppræstationer, så er det den type spiller, vi vil have. Nogle spillere forløser først deres potentiale, når de bliver 21-22 år gamle, og vi synes, at han er en rigtig talentfuld spiller med en utrolig personlighed. Han har været rigtig god for os i denne sæson, og jeg er glad for, at han bliver hos os.

20-årige Gustav Mogensen skiftede fra AGFs ungdomshold til Brentford tilbage i 2019. Siden da er det blevet til 62 kampe for klubbens B-hold og 25 scoringer. Mogensen er også noteret for 37 kampe for diverse danske ungdomslandshold. Han har senest spillet for U19-landsholdet.

Mere om Brentford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik