Daniel Jensen

Chile-stjerne ude af Copa América-gruppespillet

Inter-spilleren må se til fra tribunen i turneringens indledning.
EM er netop begyndt i Europa, men i Sydamerika skal der også findes en mester på kontinentet. Cope América begynder i morgen, når Brasilien og Venezuela tørner sammen i Brasilia. Chile er ikke spået de største chancer for at vinde turneringen, og de chancer er ikke blevet større efter dagens nyhed.

Alexis Sánchez blev ramt af en muskelskade under en træning og efter nærmere undersøgelser af holdets medicinske stab, er den 32-årige angriber blevet meldt ude i hele gruppespillet. Det skriver det chilenske fodboldforbund. Chile kommer derfor til at mangle deres mest rutinerede spiller i kampene mod Argentina, Bolivia, Paraguay og Uruguay. Chile spiller deres første kamp på mandag, når de møder Argentina.

Alexis Sánchez har ellers haft en glimrende sæson, hvor han var med til at vinde det italienske mesterskab med Inter. Han var med i 38 kampe i denne sæson, hvor han scorede syv mål og stod for otte oplæg. Den 32-årige angriber har spillet 137 kampe for det chilenske landshold og scoret 46 mål.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER