Fodbold nyheder

Europa: EM
FT
0 - 1
(0 - 0)
Danmark
Finland
X P. Højbjerg (74)
J. Pohjanpalo (60)

Pukki bliver klar – Skov meldt ude

Af Christian Bang Jensen

Fredag aften er de sidste team nyheder fra den danske og finske lejr kommet ud, og det er med en klarmeldt Teemu Pukki og en Robert Skov, der ikke bliver klar til opgøret lørdag aften.
Article image
Det helt store spørgsmål frem mod åbningskampen i gruppe B mellem Danmark og Finland har været, hvorvidt den største stjerne i den finske trup, Teemo Pukki, kunne blive klar oven på en skade, som han fik i sæsonafslutningen for nyoprykkede Norwich.


På pressemødet fredag kunne angriberen med en fortid i Brøndby selv fortælle, at han er med, når der fløjtes op til kamp i Parken klokken 18:00 lørdag aften.

- Jeg har trænet normalt i halvanden uge som de andre spillere. Jeg spillede også 30 minutter i den sidste testkamp, og jeg har ikke haft problemer efterfølgende. Jeg føler mig tilbage i min normale form, og jeg er klar til at spille så længe, som træneren ønsker, fortalte Teemo Pukki.

I den danske lejr har det været et spørgsmål, om Robert Skov, der fik et slag i den sidste testkamp mod Bosnien, skulle sidde over til den første kamp ved slutrunden. Det besvarede landstræner Kasper Hjulmand i Viaplays optaktsstudie forud for åbningskampen mellem Italien og Tyrkiet.

- Robert når ikke at blive klar til i morgen (lørdag), så han er en af dem, som er ude. Ellers ser det fint ud, fordi folk har den rette balance i at være afslappet, men kan næsten ikke vente med at komme i gang. Tingene er, som de skal være, og alt er godt. Nu skal klokken bare blive 18:00 i morgen, udtalte Kasper Hjulmand.

31-årige Teemu Pukki står noteret for 30 mål i 91 landskampe for Finland og bliver betragtet som den vigtigste spiller hos de hvidklædte nordboere. Helt så vigtig er Robert Skov ikke, men den 25-årige Hoffenheim-spiller er alligevel noteret for 10 landskampe og fem scoringer for Danmark.Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik