ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Kaos i den franske lejr - Mbappé føler sig udsat efter Girouds kommentarer

Af Jonas Hermansen

Olivier Giroud og Kylian Mbappé spillede sammen, da Chelsea-spilleren erstattede den skadet Benzema mod Wales, men efter kampen havde han dog nogle interessante kommentarer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Olivier Giroud formåede at score to mål ved sit indhop i 3-0-sejren over Wales, men dette betød ikke, at alt i den franske lejr var idyllisk. Franskmanden havde nemlig nogle kommentarer om sine landsmænd, da han blev interviewet af en journalist efter kampen.

- Du siger, at jeg var stille, men det var, fordi nogle gange når jeg bad om bolden, kom den ikke hen til mig, sagde Giroud.

- Så prøver jeg at råbe så meget som muligt til mine holdkammerater og prøver at komme til løsninger i boksen.

Giroud var altså ikke specielt tilfreds med, at hans holdkammerater - ifølge angriberen selv - ikke gad at spille bolden til ham.

Ifølge L'Equipe følte Kylian Mbappé sig specielt udsat på baggrund af kommentarerne, da Giroud fremhævede de to assists, som han fik fra henholdsvis Wissam Ben Yedder og Benjamin Pavard.

- Med to gode assists fra Ben Yedder og Pavard var jeg i stand til at afslutte kampen godt, men vi kunne have scoret flere mål, hvis vi havde været mere effektive, afslutter Olivier Giroud.

Giroud undskyldte overfor Mbappé ved frokost i den franske træningslejr, men diverse franske medier mener at vide, at den 22-årige ikke var tilfreds med undskyldningen, og han skulle have fortalt landstræner Didier Deschamps, at han vil have en pressekonference for at give sin side af historien.

Efter sigende lykkedes det dog for Deschamps at berolige den unge angriber og fortalte ham, at han hellere skulle fokusere på deres kæmpe kamp d. 15. juni, hvor Frankrig spiller deres EM-åbningskamp mod Tyskland.

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik