ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Antoine Griezmann triumferer med Newcastle United

Af Daniel Fisker

Den franske landsholdsspiller Antoine Griezmann har tilsyneladende en forkærlighed for Newcastle United i det populære Football Manager-spil.

Article image

Det indebærer et utal af rejser at være landsholdsspiller, og der findes lige så mange måder at fordrive rejsetiden på. Det franske fodboldlandshold har mandag offentliggjort en video, hvori EM-aktuelle Antoine Griezmann stolt viser sit tidsfordriv frem.

FC Barcelona-spilleren sidder i videoen i en flyvemaskine og spiller Football Manager, hvor han, som manager for Newcastle United, er nået til år 2027. I løbet af seks år har Griezmann hevet den engelske midterklub op på absolut højeste niveau.

Griezmann løfter sløret for, at han – i spidsen for Newcastle United – har vundet fem trofæer i løbet af en enkelt sæson: Premier League, FA Cuppen, Community Shield, Champions League og Super Cuppen. Han har desuden købt en gammel kending til Premier League-klubben.

Brasilianske Joelinton, som ”The Magpies” købte i sommeren 2019, er i øjeblikket klubbens rekordkøb. Den nu 24-årige angriber kostede Newcastle United 327 millioner kroner, men det har Griezmann i den grad overgået som Newcastle United-manager.

Griezmann har således købt sin landsholdskammerat Kylian Mbappé til Newcastle United, hvilket ifølge Football Manager-spilleren kostede 997 millioner kroner. Det faldt dog ikke i god jord hos Mbappé, da Griezmann løftede sløret for Paris Saint-Germain-superstjernens Football Manager-skæbne.

- Newcastle? Der er virkelig ikke varmt, udtaler Kylian Mbappé ifølge Equipe de France (Det franske landshold, red.).

Mere om Antoine Griezmann

Mere om Barcelona

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik