Fodbold nyheder

Dårlige nyheder for Danmark?:
- Hazard er klar og fit til at spille

Af Asbjørn Steffensen

Belgiens landstræner Roberto Martinez fortæller på et pressemøde forud for søndagens venskabskamp mod Kroatien, at den belgiske hvirvelvind er klar til EM.


Edens Hazards 2020/21-sæson har på ingen måde været noget at skrive hjem om. Belgieren har været utrolig skadesplaget i sin anden sæson for Real Madrid og har ikke grebet chancen, de få gange han var skadesfri og fik spilletid.

Alligevel er den 30-årige offensive profil udtaget til det kommende EM, og ifølge Belgiens landstræner Roberto Martinez er der gode nyheder i den belgiske lejr omkring Hazard.

- Eden (Hazard, red.) er næsten fri (for skader, red.) alle steder. Han har gjort fremgang i bevægelighed allerede, og lavede en god træning i går, og jeg føler, han er klar til i morgen (kampen mod Kroatien søndag, red.), sagde Martinez på pressemødet lørdag.

Belgien er store favoritter til at rende med EM-trofæet til sommer. Landet har aldrig vundet vundet en slutrunde, men det kan meget vel være i år, at det lille land snupper deres første trofæ med store profiler som Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku og Eden Hazard i truppen.

Mere om Eden Hazard

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik