ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Efter Atletico Madrids mesterskab:
Simeone forlænger kontrakten og forlanger denne spiller

Af Asbjørn Steffensen

Diego Simeone forlænger sin kontrakt med Atletico Madrid efter at have ført dem til det spanske mesterskab - og nu vil han hente landsmanden Lautaro Martinez til klubben.


Diego Simeone er en af de trænere i europæisk top-fodbold, der har siddet længst tid på den samme post. Til december har han stået i spidsen for Atletico Madrid i 10 år, og i sin tid med klubben har han formået at opnå store resultater. I 2014 førte han klubben til dets første mesterskab i 18 år og i maj vandt Atletico Madrid på sidste spilledag deres 11. spanske mesterskab foran Real Madrid og Barcelona.

"El Cholo" har taget arbejderklubben fra Madrid til toppen af europæisk fodbold med sin taktiske evner og kæmpe energi på sidelinjen. De to parter holder så meget af hinanden, at de nu har valgt at forlænge samarbejdet. Det skriver det spanske medie AS, som også fortæller, at Simeone vil have klubben til at skrive under med én bestemt spiller.

Lautaro Martinez har de sidste sæsoner imponeret for Inter i Serie A og var i maj måned med til at vinde klubben dets første mesterskab i 11 år. Prisskiltet på den argentinske angriber ligger på i omegnen af 520 millioner kroner. Simeone har set sig lun på angriberen og vil derfor forsøge at lokke ham til Madrid.

Simeone har været den bedst betalte træner i verden med en årsløn på 238 millioner kroner om året, men grundet corona-pandemiens indvirkning på fodbold-økonomien i Atletico Madrid, kan dette beløb blive mindre.

Mere om Atlético Madrid

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik