Fodbold nyheder

FC Midtjylland med megabudget foran Superliga-sæsonen

Af Philip Sinkbæk Jensen

Claus Steinleins mandskab fra Heden kunne ikke se sig tilfreds med en 2.-plads ved den foregående Superliga-sæson. I dag meddeles en kapitaludvidelse på over 100 millioner kroner frem mod næste sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Midtjylland havde en store dele af den foregående sæson været oppe og snuse til guldet, men måtte opleve at guldet glippede i de afgørende faser af mesterskabsspillet, hvor holdet fra Heden tog for let på opgaven.

De skuffede midtjydere har dog i sinde at rejse sig foran den næste sæson, hvor investeringerne skal gavne FC Midtjylland-projektet i sin helhed. På en ekstraordinær generelforsamling vil FC Midtjylland foretage en kapitaludvidelse på over 100 millioner kroner, hvor der i indkaldelsen er beskrevet, at kapitaludvidelsen dels er til for at give bestyrelsen kapital-bemyndigelser til fremtiden, men også til at styrke det fremtidige setup i klubben.

Budgetterne i FC Midtjylland kommer til at blive potente, der dermed skal imødekomme mange af de tiltænkte projekter, som operer i klubben. Ulvene fik allerede indkasseret omkring 250 millioner kroner ved deltagelsen i Champions League-gruppespillet, og har allerede solgt profilen i Alexander Scholz til Urawa Red Diamonds i Japan samt cheftræneren, Brian Priske, til belgiske Royal Antwerp FC.

Der er dermed gode grunde til at forvente, at FC Midtjylland bliver langt mere aktiv i dette transfervindue end blot at hente Bo Henriksen ind som cheftræner. Midtjyderne vil ikke lade sig takke med endnu en 2.-plads, da klubbens ambitioner rækker til langt mere, hvilket klubben skal vise på ny.


Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik