Fodbold nyheder

Trent Alexander-Arnold ude med mystisk skade

Af Philip Sinkbæk Jensen

England spillede i går træningskamp mod Østrig, hvor Trent-Alexander Arnold måtte udgå med en mystisk benskade uden at være blevet tacklet.

Article image
Ritzau-Scanpix




Trent Alexander-Arnold så i starten ikke ud til at blive en del af Gareth Southgates trup til EM efter en tvivlsom sæson i Liverpool. Dette skabte et stort postyr omkring Liverpool-backen, der normalt er en selvfølge til det stærke engelske mandskab.

Den 22-årige Liverpool-back er dog med i truppen, og spillede derfor træningskamp mod Østrig i går. Dog måtte englænderen udgå med en pludselig benskade, som også måtte bruge assistance til at forlade banen.

Alexander-Arnold holdte sig på hasemuskulaturen, men ømmede sig også over sit knæ. Holdkammeraten, Jack Grealish, var den første, der fik et kig på Liverpool-backen, der i smerter havde sat sig ned på græsset:

- Det så virkeligt ikke godt ud med den måde, som han gik rundt på banen på, siger Grealish, der samtidigt krydser fingre for, at truppen ikke mister en back ind EM-slutrunden. Det samme går England-manageren, Gareth Southgate, der sætter sin lid til Englands sundhedsstab:

- Jeg tror, at det er låret, men medicinerne kigger stadigvæk på ham. Vi er nødt til at holde øje med det. Det er tydeligvis ikke godt at se ham gå fra banen på den måde, så vi er nødt til at holde øje med skaden over de næste 24 til 48 timer, siger Southgate, der har endnu en prøve mod Rumænien på søndag inden at første gruppekamp mod Kroatien venter til EM.

Mere om Trent Alexander-Arnold

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik