Fodbold nyheder

Arsenal-spiller står på tærsklen til at få udløst købsoption

Af Philip Sinkbæk Jensen

Konstantinos Mavropanos er et varmt emne rundt omkring i Europa, hvor flere storklubber står i kø for at hente den unge, græske landsholdscenterback.

Article image


Den 23-årige græske landsholdscenterback, Konstantinos Mavropanos, har netop overstået endnu et succesrigt lejeophold fra Arsenal, der får rygterne omkring den 1.93 meter høje græker til at spire. Mavropanos har over 22 kampe i Stuttgart spillet sydtyskerne op på en 9.-plads i Bundesligaen, der i forrige sæson endte på en 12.-plads og sæsonen før rykkede op i Bundesligaen.

Den stabile præstation er ikke gået ubemærket hen for Arsenal, der kontraktmæssigt har bundet Mavropanos til sommeren 2023. Dog kan meget nå at ske for den unge græker, der selv er klar på at fortsætte karrieren i Stuttgart, eller sågar en ny klub udenfor London, hvis ikke, at ’The Gunners’ har planer for grækeren ovenpå afskedigelsen af David Luiz.

Ifølge tyske Kicker, så skulle flere italienske klubber også have øje for grækeren, hvor specielt Lazio er varm på centerbacken. Dog forholder sydtyskerne sig til, at Mavropanos gerne ser sig selv fortsætte i Stuttgart, hvilke sportsdirektøren, Sven Mislintat, har erklæret også kan komme på tale fra klubbens side, hvis Arsenal tillader det.

Konstantinos Mavropanos kom til Arsenal i 2019, hvor det er blevet til 8 kampe for London-mandskabet, der har udlejet grækeren til tysk fodbold af to omgange til henholdsvis Nürnberg og senest Stuttgart med stor succes. Det vil vise sig, om Mavropanos indgår i Mikel Artetas planer eller om Arsenal vil anvende den nylagte salgsstrategi og indkassere på den eftertragtede græker.


Mere om Konstantinos Mavropanos

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik