Fodbold nyheder

London-klubber kæmper om Joachim Andersen

Af Troels Drasbech

Joachim Andersen har gjort sig godt bemærket i sin tid hos Fulham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal har ifølge flere engelske medier kastet et lod ind i puljen for at hente danske Joachim Andersen, som har præsteret på et solidt niveau for Fulham i denne sæson, hvor han har været udlejet til fra franske Lyon, der fortsat ejer danskeren.

Arsenal er dog ikke den eneste London-klub med øjnene rettet mod Andersen, da Tottenham også har interesse i at hente den 24-årige forsvarsspiller. The Telegraph melder Spurs som de nuværende favoritter, men Mikel Arteta og Arsenal skulle være klar til at kæmpe med om Danskerens underskrift.

Arteta anser Andersen som en langtidserstatning for David Luiz, hvis brasilianeren skulle forlade klubben til sommer. Dog har Arsenal for første gang i 25 år formentlig ingen europæisk fodbold at skilte med, hvilket må anses som en forringelse af Arsenals chance.

Joachim Andersen har indtil videre spillet 29 kampe for Fulham i Premier League - det er blevet til et enkelt mål samt en assist for danskeren, der yderligere har været klubbens kaptajn i dele af sæsonen.

Mere om Joachim Andersen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik