ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Topkeeper forlænger sin kontrakt og forlader ikke Bundesligaen

Af Philip Sinkbæk Jensen

RB Leipzig-målmanden, Péter Gulácsi, har forlænget sin kontrakt med RB Leipzig, der ikke længere har en frikøbsklausul.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 31-årige ungarske topkeeper, Péter Gulácsi, har fået forlænget sin kontrakt med RB Leipzig, der nu har ungareren på kontrakt til 2025. Den tidligere kontrakt med ’De Røde Tyrer’ forløb kun 2023, hvor en frikøbsklausul på 97 million kroner var indskrevet i kontakten. Denne frikøbsklausul er ikke inkluderet i den nye kontrakt med RB Leipzig.

Den tekniske direktør i RB Leipzig, Christopher Vivell, er letter over kontraktforlængelsen med Gulácsi, der har været i klubben siden, at RVB Leipzig spillede i 2. Bundesliga:

- Péter Gulácsi er en vigtig kilde til støtte for holdet og en absolut leder både på og uden for banen. Peter har fortsat med at udvikle sig siden han blev den faste målmand hos RB Leipzig, og er med sine fremragende kvaliteter, især inden for mål- og områdeforsvar, en af de bedste og mest konsekvente målmænd i Europa, sagde Christopher Vivell, der roser den ungarske landsholdsmålmand for sin loyalitet. Péter Gulácsi selv er også enormt lettet over kontraktforlængelsen og sin tid i RB Leipzig:

- Klubben og jeg har fulgt en meget speciel vej siden 2015, som har ført os fra 2. division til semifinalen i Champions League og i næste uge til semifinalen i DFB pokalturneringen. Det var og er en ekstraordinær og meget vellykket tid, og vi vil fortsætte med at leve det sammen, siger Gulácsi til RB Leipzigs hjemmeside.

Senest var Gulácsi rygtet til Dortmund, Tottenham, Inter og Roma, der dog må kigge længe efter målmanden, der ikke kan købes fri af kontraktmæssige årsager.

Mere om Péter Gulácsi

Mere om RB Leipzig

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik