ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Juventus ønsker stadig Zidane

Af Christian Bang Jensen

Ifølge det italienske medie Tuttosport er ”Den Gamle Dame” interesseret i at erstatte Andrea Pirlo med den franske træner, der er udsat efter en skuffende sæson i Real Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Hvis Zinedine Zidane bliver fyret i Real Madrid, skal han ikke gå ledig specielt længe. For ifølge den italienske avis Tuttosport er franskmanden udset som afløseren for Andrea Pirlo i Juventus.

Ifølge avisen, der dækker Juventus tæt, er præsident Andrea Agnelli godt træt af den 41-årige italiener, der ikke har kunne løfte ”Den Gamle Dames” arv i denne sæson. I skrivende stund er det langt fra sikkert, at Juventus kvalificerer sig til næste års Champions League, for første gang siden 2011 er Juventus ikke længere italienske mestre. Derfor er det så godt som sikkert, at Andrea Pirlo er en færdig mand, når sæsonen er færdigspillet.

Andrea Agnellis drøm er ifølge Tuttosport at hente Zinedine Zidane hjem til Juventus, hvor legenden om Zinedine Zidane begyndte i 90’erne. Den 48-årige franskmand nåede at spille 212 kampe for ”Den Gamle Dame” fra 1996 til 2001, hvorefter han blev en del af Florentino Perez’ ”Galacticos” i 2001.

Ifølge den spanske avis AS har Zinedine Zidane en klausul i sin kontrakt – der løber til 2022, der gør, at han kan fritstille sig selv med øjeblikkelig virkning, hvis han ikke vil jobbet i Real Madrid længere.

Efter nederlaget til Chelsea er der i de spanske medier blevet stillet store spørgsmålstegn ved franskmandens taktiske evner, men det er ifølge Tuttosport ikke noget som bekymre Andrea Agnelli i Juventus.

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik