ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Real Madrid vil lytte til bud på Hazard

Af Christian Bang Jensen

Tålmodigheden er opbrugt hos Los Blancos, og den belgiske kantspiller er derfor endt på transferlisten i Real Madrid. Det skriver Marca fredag eftermiddag.

Article image

For bare to år siden ankom han til Real Madrid, men vedvarende skadesproblemer, en dårlig fysisk form og mange andre små problemer har sat tålmodigheden hos fans og klub på prøve. Efter onsdagens Champions League nederlag er tålmodigheden dog forsvundet, og ifølge Marca er Eden Hazard røget direkte på Real Madrids transferliste.

Beslutningen kommer i kølvandet på den seneste skandaleopførelse, hvor en storsmilende og nærmest jublende Eden Hazard blev fanget på kamera sammen med nogle af sine gamle holdkammerater fra Chelsea på Stamford Bridge. En opførsel som blev beskrevet som respektløs over for klubben.

- Den dreng har ikke forstået, hvad (Real) Madrid er. Fornyelsen af Real Madrid skal starte med et øjeblikkeligt salg af ham. Farvel, skrev Tomás Roncero, der er chefredaktør for Madrid-avisen AS torsdag.

Ifølge den anden Madrid-avis Marca skal Eden Hazard vise en markant forbedret attitude og et andet spillemæssigt niveau i de sidste fire runder, hvis han skal have nogen fremtid hos ”Los Blancos”.

Den 30-årige kantspiller skiftede fra Chelsea til Real Madrid for omkring 750 millioner kroner i 2019, men på grund af skader er det kun blevet til 40 kampe i den hvide trøje. Belgieren har stadig tre år tilbage af sin kontrakt med Real Madrid.

Mere om Eden Hazard

Mere om Real Madrid

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik