Fodbold nyheder

Medie:
Tuchel tæt på kontraktforlængelse med Chelsea

Af Nicolai Christensen

Tyske Thomas Tuchel tog over i Chelsea i slutningen af januar, og han har siden haft stor succes, og nu skulle London-klubben være i gang med at få forlænget tyskerens kontrakt.

Article image
Ritzau-Scanpix

En øjeblikkelig top fire-placering i Premier League, en FA Cup-finale og en god mulighed for at spille sig i Champions League-finalen er virkelighed for Chelsea lige nu. Det var nok ikke, hvad man havde regnet med, da Thomas Tuchel i slutningen af januar blev ansat i Chelsea frem til sommeren 2022.

Derfor beretter det italienske medie Sky Italia, at Chelsea-ledelsen er i gang med at forberede en mulig kontraktforlængelse til tyskeren, hvis nuværende kontrakt udløber i sommeren 2022. Det mener de, at han har gjort sig fortjent til grundet sine resultater, men også spillet på banen.

Tyskeren har fået skabt en jerndefensiv, og flere af klubbens offensive profiler begynder at vise sig frem. Senest i weekenden, hvor rekordindkøbet Kai Havertz blev dobbelt målscorer mod Fulham.

Thomas Tuchel som inden Chelsea-jobbet var i Paris-St Germain, har stået i spidsen for Chelsea i 23 kampe, og står i øjeblikket med et pointsnit på imponerende 2.22 pr. kamp.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik