Fodbold nyheder

Nasser Al-Khelaifi ser ud til at hente hjælp udefra:
Ferguson på besøg hos PSG

Af Jonas Hermansen

PSG-præsidenten, Nasser Al-Khelaifi, og hans hold møder i aften Manchester City i den sidste af to Champions League-semifinaler.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paris Saint Germain blev d. 28. april slået af Manchester City i Paris, og dermed har pariserne bragt sig selv i et vanskeligt udgangspunkt, når de i aften skal forsøge at rette op på det resultat på Etihad Stadium.

Med et knap så godt udgangspunkt mod et ualmindeligt stærkt hold kræves det ypperste - dette ypperste kan meget vel være den tidligere Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson. Skotten er nemlig blevet set sammen med PSG-ejeren, Nasser Al-Khelaifi, som han besøgte på Lowry Hotel, hvor PSG-holdet opholder sig, blot timer inden det store opgør mod Manchester City.

Der er endnu ikke blevet bekræftet noget fuldstændig om et eventuelt møde imellem de to, men ikke desto mindre er der blevet taget adskillige billeder, hvor de går sammen fra hotellet.

Den argentinske PSG-træner, Mauricio Pochetino, og Ferguson skulle desuden efter sigende også have et rigtigt godt forhold og har før haft middag sammen.

Den tidligere Manchester United-manager har formået at slå by-rivalerne fra Manchester City hele 26 gange, og derfor kunne det sagtens tænkes, at PSG-præsidenten og PSG-træneren kunne have interesse i at få lidt råd fra den ikoniske træner, inden de tager imod 'The Citizens'.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik