Fodbold nyheder

Liverpool klar til kampen om Sancho

Af Silas Steiner

Det ser ud til at blive de engelske mestre fra Liverpool samt Chelsea, som kommer til at kæmpe om Jadon Sanchos underskrift til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jadon Sancho var én af de varmeste navne på transfermarkedet i sidste sommer. Manchester United var angiveligt i forhandlinger med Dortmund, og den engelske storklub bød lige knap en milliard kroner, men det var dog ikke nok for den tyske storklub. Dog skulle Borussia Dortmund være villige til at sælge Jadon Sancho for betydeligt mindre, eftersom at kantspillerens præstationer ikke har været samme niveau som sidste sæson, hvilket meget vel kan have

Dog melder Liverpool sig nu ind i kampen om Jadon Sancho, da prisen er sænket på kantspilleren. Dortmund menes nu blot at skulle få et bud på 745 millioner kroner for Sancho, og netop det tilbud sidder Liverpool i øjeblikket og tygger på ifølge sportlens.com. Derudover kræver en mulig tilgang af Jadon Sancho, at Liverpool skiller sig af med spillere såsom Divock Origi og Xherdan Shaqiri, da dette kan være med til at give luft i lønbudgettet.

Mediet meddeler tilmed, at Liverpool kan se frem til konkurrence fra Chelsea, som også skulle være inde i kapløbet for Sanchos underskrift. Dette kræver, ligesom i Liverpool, at man får skilt sig af med løntunge profiler. Her skriver sportlens.com, at disse profiler meget vel kan blive Tammy Abraham og Olivier Giroud.

Mere om Jadon Sancho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik