Fodbold nyheder

Lyden af La Liga:
Messi más o menos, Atléticos lidelse og Real Madrids nye ansigter

Af Jonas Knudsen

La Ligas mesterskabskamp er ved at spidse til på en måde, som vi ikke har set i årtier. Lyden af La Liga guider dig igennem dramaet.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Mesterskabskampen i La Liga bliver ved med at give os drama – og kommer formentlig til at gøre det lige til det sidste. Denne gang var Atlético Madrid ude i endnu en nervepirrende afslutning, og igen blev et brændt straffespark afgørende for deres fortsatte titelbestræbelser. Hør om det og meget mere i Lyden af La Ligas gennemgang af runde 34 af La Liga.

Først tager vi dig dog et smut forbi de politiske uroligheder i den traditionelle arbejderklub Rayo Vallecano og Barcelonas nederlag mod Granada i midtugen.

Vi vender selvfølgelig også Kikes fænomenale hattrick, der fornyer Eibars respiratorplads, Real Madrids nye ansigter, de mange spørgsmålstegn før Chelsea-kampen og Messi som gal og genial. Til sidst vover værterne pelsen og kommer med bud på den spanske mester, uddeler kåringer og forudser udfaldene af de direkte mesterskabsopgør i den skæbnesvangre næste runde.

Lyden af La Liga · Runden (17): Messi más o menos, Atléticos lidelse og Real Madrids nye ansigter

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik