Fodbold nyheder

Bombe under Reals transferstrategi - Bliver Haaland i Dortmund?

Af Victor Nyrup

Borussia Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl er overbevist om, at Erling Haaland også er at finde i den tyske klub i næste sæson.

Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix
Ina Fassbender/Reuters/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Fodboldverdenens nok varmeste navn på rygtebørsen er Borussia Dortmund-spilleren Erling Haaland, og stortalentet har efterhånden været rygtet til så godt som samtlige europæiske storklubber, siden nordmanden skiftede til den vesttyske storklub i 2019. Som vi har skrevet ved flere lejligheder her på Indkast.dk, så er den kun 20-årige angriber en særdeles ombejlet herre på det internationale fodboldmarked, og især spanske Real Madrid skulle angiveligt have indstillet sigtekornet på den unge målmaskine.

På trods af de mange tilbagevendende rygter om et potentielt skifte til den spanske hovedstad kan ”Kongeklubben” og andre topklubber ende med at skulle kigge langt efter Haalands underskrift denne sommer. Skal man tro nordmandens nuværende sportsdirektør Sebastian Kehl, så må de mange bejlere nemlig vente mindst en sæson med at erhverve sig det norske vidunderbarn.

- Jeg kan forstå, at Erling Haaland også spiller for Borussia Dortmund i næste sæson, og Erling (Haaland, red.) er helt enig. Jeg ser ham hver dag, og jeg kan fortælle, at han ser sig selv hundrede procent som en del af klubben, siger Sebastian Kehl ifølge Marca til tyske Doppelpass.

Erling Haaland har været i fremragende form for et ellers formsvagt Dortmund-hold i denne sæson, hvor nordmanden har scoret 25 mål i 26 kampe, hvilket placerer ham som nummer to på topscorerlisten efter Robert Lewandowski.

Mere om Erling Håland

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik