Fodbold nyheder

Kommentator: Tottenham-stjerner vil væk fra klubben

Af Oscar A. Olesen

Kommentatoren, Frank McAvennie, er sikker på, at både Harry Kane og Son Heung-min ønsker at forlade Tottenham Hotspur til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

I søndags led Tottenham et smerteligt nederlag til Manchester City i Carabao Cup-finalen, hvilket angiveligt var dråben for Harry Kane. Flere engelske medier inklusive Football Insider skriver nu, at Tottenham- og England-stjernen ikke længere ønsker at være en del af Tottenhams evighedsprojekt, og derfor er på udkig efter nye græsgange.


Ifølge den tidligere Celtic-spiller og nuværende kommentator Frank McAvennie er Kane ikke den eneste spiller i Tottenham-truppen, som har det på denne måde. Han mistænker, at Son Heung-min er af samme overbevisning som Kane – at projektet i Tottenham ikke vil bringe dem nogen titler trods deres hårde arbejde.

- Jeg har på fornemmelsen, at både Son og Kane ønsker at skifte nu efter søndagens nederlag. Jeg tror, de har besluttet sig, og jeg vil ikke blive overrasket over at se dem begge skifte, nu hvor Mourinho også er blevet fyret, siger McAvennie til Football Insider ifølge PLBOLD.DK, og fortsætter:

- Jeg synes, det taler et klart sprog, når Kane og Son var de eneste spillere, der for alvor udtalte sig om det, da Mourinho blev fyret, og vi ved, hvor stor en tilhænger af portugiseren Harry Kane er.

Harry Kane er i øjeblikket topscorer i Premier League-regi med 21 mål og 13 assists, mens Son Heung-min står noteret for 15 mål og ni oplæg til scoringer.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE