Fodbold nyheder

Rodgers:
Jeg var ikke glad i pausen på trods af 3-0

Af Jonathan Kjær Troelsen

Leicester vandt torsdag aften en sikker sejr på hjemmebane mod West Bromwich, der blev grundlagt med en 3-0-føring i pausen. Alligevel var der ikke fuld tilfredshed efter de første 45 minutter hos manager Brendan Rodgers.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der var ikke meget spænding tilbage af kampen mellem Champions League-kandidaterne fra Leicester og nedrykningsfavoritterne fra West Bromwich, da dommeren torsdag aften fløjtede til pause. Stillingen var 3-0 til hjemmeholdet, men på trods af føringen var der stadig forbedringspunkter at finde hos værterne.

- Vores intensitet og pres i første halvleg var rigtig god. Vi scorede tre gode mål, men jeg var ikke så glad for vores afleveringsspil. Vi lavede for mange fejl og gav bolden væk. Så jeg var ikke glad i pausen, selvom vi var foran 3-0, sagde Brendan Rodgers efter kampen til engelske BT Sport.

Leicester glippede i sidste sæson top 4 og dermed Champions League-kvalifikation i sidste spillerunde. I øjeblikket ligger de på tredjepladsen og ligner et godt bud på en Champions League-deltager i næste sæson. Derfor er alle sejre vigtige for klubben.

- I anden halvleg kunne vi kontrollere kampen med bolden lidt mere. Men alle sejre i Premier League er vigtige sejr, så det var en god kamp for os, siger manageren.

Leicester har efter 32 spillerunder fire point ned til forfølgerne fra Chelsea og West Ham på henholdsvis fjerde- og femtepladsen. Der resterer otte spillerunder tilbage i sæsonen.

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik