Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Hermansen

Jesse Lingard overvejede pause fra fodbold

Jesse Lingard er blomstret i West Ham, men for blot et år siden overvejede han at holde pause fra fodbolden.
Den engelske offensiv-spiller er på leje i West Ham United i denne sæson, og han har mildt sagt kickstartet sin karriere.

Den 28-årige midtbanemand har scoret ni mål og leveret fire assists for London-klubben i blot 10 Premier League-kampe. Han har altså haft flere mål-involveringer i den halve sæson, han har spillet i West Ham, end han havde leveret de tre seneste sæsoner til sammen inden skiftet i januar. Englænderen har dermed gennemgået en revolutionerende udvikling i West Ham, og dette har også fået landstræner Gareth Southgate til at udtage ham til EM til sommer.

Men på trods af de fine leveringer på banen af Lingard, så er det altså ikke mere end et år siden, at han overvejede at tage en pause fra al fodbold. Denne overvejelse kom til live, fordi hans mors kamp mod depression havde gevaldig effekt på hans eget mentale helbred, da han var i Manchester United.

Specielt faktummet at han fik til opgave at passe sin lillebror og søster, i mens hans mor fik behandling for hendes depression, samtidig med at han spillede fodbold, var en stor kamp, fortæller englænderen til underholdningsshowet, Presenting.

- Jeg ville ikke stoppe helt med fodbold, men have en pause. Jeg gik ind til kampe glad for at sidde på bænken, og det er ikke mig. Jeg ville ikke spille, for mine tanker var ikke til stede. Jeg var ikke fokuseret overhovedet. Jeg tænkte på andre ting, og selvfølgelig fejlede jeg i mit forsøg på så at spille fodbold, for det kan du ikke, fortæller Lingard.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER