Milan - Sassuolo

Italien: Serie A
Milan H. Çalhanoğlu (30)
Stadio Giuseppe MeazzaFuld tid1-2
Sassuolo G. Raspadori (76), G. Raspadori (83)
LineupReferat

Indskifter snyder Milan for point

Af Stefan Lindahl

AC Milan var i kontrol, da de onsdag aften på hjemmebane tabte til Sassuolo. Milaneserne var foran langt ind i opgøret, men indskiftede Giacomo Raspadoris to sene scoringer sikrede gæsterne deres tredje sejr på stribe.

Article image

Onsdag aften tog AC Milan på hjemmebanen San Siro imod Sassuolo. For hjemmeholdet spillede Simon Kjær hele kampen, imens at den unge danske keeper Andreas Jungdal så til fra milanesernes bænk. Til kampen var hjemmeholdet endnu engang ramt af afbud fra prominente navne. Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic var ude med karantæne, og de to nøgle-spillere Ismael Bennacer og Theo Hernandez var begge ude med skader.

Første halvleg var i størstedelen af tiden en rodet affære. Begge hold gjorde det svært for hinanden at få spillet til at flyde. Halvlegen var nemlig fyldt med en masse små frispark, som smadrede rytmen i spillet fuldstændig.

Gæsterne fra Sassuolo tilspillede sig i de første 45 minutter de største chancer. Både Jeremie Boga og hans kant-kollega Domenico Berardi havde muligheder tæt under mål. Begge gange måtte Sassuolo-profilerne dog se deres afslutning afvist af Milans defensiv og keeper Gigio Donnarumma.

Selvom Sassuolo havde de største muligheder, så var det Milan, som skabte mest. Milaneserne endte med at få omsat en af de muligheder til en scoring. Hjemmeholdets offensiv-es Hakan Calhanoglu modtog bolden på kanten af Sassuolo-feltet. Herfra krøllede den tyrkiske 10’er flot bolden op i det lange mål-hjørne uden chance for gæsternes keeper Andrea Consigli.

I starten af anden halvleg fortsatte kampbilledet fra de første 45 minutter. Som halvlegen skred frem fik Milan dog mere styr på opgøret. Hjemmeholdet skabte mest og var farligst, men manglede som i første halvleg skarpheden omkring feltet.

Sassuolo lagde sig dog ikke ned. Generelt var gæsterne velspillende, men ligesom Milan var de uskarpe. Med et kvarter tilbage af opgøret lykkedes det for gæsterne at få udlignet. Den indskiftede angriber Giacomo Raspadori stod pludselig umarkeret i hjemmeholdets felt, og kunne sende et tilfældigt indlæg videre ind bag Donnarumma.

Få minutter efter fik milaneserne smidt en spand isvand i hovedet. Endnu engang var Raspadori manden med afslutningen. Milan tabte bolden på midten af banen, og så vendte gæsterne hurtigt spillet. Til sidst endte den hos Raspadori, som tog et træk rundt om Simon Kjærs forsvarsmakker Fikayo Tomori, og udplacerede Donnarumma.

Kort efter var det ved at gå helt galt for hjemmeholdet. Indskiftede Lukas Haraslin drønede på kassen fra kanten af det lille felt. Donnarumma sendte bolden videre ud i feltet, hvor Raspadori var tæt på at komme først på bolden.

Milaneserne lagde til sidst et tungt pres på gæsterne. Flere gange var der optræk til noget farligt, men det lykkedes ikke for Milan at få bolden i nettet.

Derfor taber Milan vigtige point i toppen af Serie A. Det betyder, at Inter kan bringe sig 12 point foran Milan, derudover så kan Milan risikere at miste deres andenplads til Atalanta, som i morgen møder Roma. Sassuolo kan med sejren juble over deres tredje sejr i træk. Dagens udehold er i tabellen nu kun fem point efter Roma på syvendepladsen.

Milan
(4-2-3-1)
99Gianluigi Donnarumma (C)
2Davide Calabria ↩86
24Simon Kjær
23Fikayo Tomori
5Diogo Dalot
18Soualiho Meïté ↩86
79Franck Kessié
56Alexis Saelemaekers ↩86
10Hakan Çalhanoğlu ↩73
12Ante Rebić ↩73
17Rafael Leão
Bænk
1Ciprian Tătărușanu
96Andreas Kristoffer Jungdal
9Mario Mandžukić ↪73
21Brahim Díaz ↪86
13Alessio Romagnoli
20Pierre Kalulu Kyatengwa ↪86
7Samu Castillejo ↪86
8Sandro Tonali
15Jens Hauge
33Rade Krunić ↪73
46Matteo Gabbia
Sassuolo
(4-2-3-1)
47Andrea Consigli
17Mert Müldür ↩63
2Marlon
31Gianmarco Ferrari
77Giorgos Kiriakopoulos
14Pedro Obiang ↩72
73Manuel Locatelli
25Domenico Berardi (C)
10Filip Đuričić ↩63
7Jeremie Boga ↩83
92Gregoire Defrel ↩64
Bænk
56Gianluca Pegolo
18Giacomo Raspadori ↪64
27Lukáš Haraslín ↪83
30Brain Oddei
6Rogério
13Federico Peluso
21Vlad Chiricheș
22Jeremy Toljan ↪63
4Francesco Magnanelli
8Maxime Lopez ↪72
23Hamed Traorè ↪63
68Mehdi Bourabia

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik