Fodbold nyheder

Rygte:
Tottenham tilføjer Championship-manager til deres ønskeliste

Af Nicolai Christensen

Tottenham er på jagt efter en ny permanent manager, og her skulle klubben bl.a. være interesseret i en Championship-manager.

Article image
Ritzau-Scanpix

Julian Nagelsmann lader til at være Tottenham-ledelsens favorit til at overtage managersædet i Tottenham. Navne som Roberto Martinez, Gareth Southgate og Brendan Rodgers er dog også gode bud. The Telegraph har i dag så også bragt et overraskende navn i puljen, og det navn skal findes i Championship.

Steve Cooper fra Swansea har nemlig gjort et flot stykke arbejde med den walisiske klub, og det er ikke gået ubemærket hen. Swansea er i øjeblikket placeret på tredjepladsen i Championship, og ligner et godt bud på et af de fire hold, som skal spille om den sidste oprykningsplads til Premier League.

Men det er ikke i Swansea, at Cooper har gjort det godt. Inden han blev ansat i Swansea, var han nemlig cheftræner for Englands u-17-landshold, der havde stor succes ved u-17-vm i 2019. I sidste sæson sikrede han en playoff-plads til Swansea, og igen i år ligner det, at de skal spille med om en plads i Premier League.

41-årige Steve Cooper har i 98 kampe for Swansea et pointsnit på 1.64 pr. kamp.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik