Fodbold nyheder

Legende overvejer at forlade Bayern til sommer

Af Silas Steiner

Cheftræner Hansi Flick meddelte i lørdags sin afgang fra Bayern München til sommer. Nu følger en legende, i form af Miroslav Klose, muligvis trop.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter længere tids spekulationer blev det i lørdags officielt, at Hansi Flink ikke vil fortsætte i Bayern München til sommer. Udmeldingen kom efter længere tids spekulationer om et dårligt forhold til Bayerns sportsdirektør, Hasan Salihamidzic. Dog er det ikke kun Hansi Flick, som den kontroversielle sportsdirektør har rodet sig uklar med. I et interview med tyske Bild beretter assistenttræner Miroslav Klose om mangel på kommunikation mellem ledelsen og trænerstaben i Bayern München, som ikke har haft en respektabel tone. Dette skulle være en væsentlig årsag til, at den tidligere Bayern-legende overvejer sin fremtid i klubben.

- For mig personligt er det intet problem, at klubben ikke har talt med mig endnu. Det, som til gengæld får mig til at overveje tingene, er den måde, som folk i klubben kommunikerer med hinanden på i øjeblikket, siger Miroslav Klose ifølge Bild.

Den tyske landsholdslegende- og tidligere Bayern-spiller påpeger indirekte Hasan Salihamidzics forfængelighed som en væsentlig faktor for den interne uro i klubben.

- Man bliver nødt at have respekt for hinanden, også selvom man ikke altid er enig. Uli Hoeness og Karl-Heinz Rummenigge her gjort denne her klub til en klub i verdensklasse, fordi det altid handlede om Bayern München for dem og ikke deres egen forfængelighed, afslutter Miroslav Klose.

Miroslav Klose sluttede sig til Hansi Flicks stab for omtrent et år siden. Siden da har den tidligere tyske angriber formået at vinde samtlige turneringer, som Bayern München deltog i tilbage i 2020.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik