Fodbold nyheder

Klopp:
Vi har syv finaler

Af Henrik Varbøl Andersen

Kampen om top-4 spidser til i England, og sidste sæsons mestre kan nu koncentrere sig om denne kamp i resten af sæsonen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Exit fra Champions League betyder, at Jürgen Klopp og resten af Liverpool-mandskabet kun kan nå det, forjættede Champions League-land ved at ende i top-4. Der venter holdet syv finaler, mener den karismatiske manager:

- Vi har syv finaler foran os, hvis du syntes. Vi må se. Vi ved først til sidst i sæsonen, hvor mange point vi har brug for til at nå vores mål. Men som jeg har sagt før, så skal vi ikke spilde tiden eller pointene – vi skal gå efter det. Det er den situation vi er i, forklarede Klopp på pressemødet op til mandagens kamp mod Leeds ifølge Teamtalk.

Liverpool-manageren er dog fortrøstningsfuld, da han syntes at holdets form er opadgående, og afstanden til de øvrige top-4 hold er minimeret:

- For to eller tre uger siden var vi ni point efter, og det så ud til at Leicester, Chelsea og West Ham var væk. De er fortsat et godt sted, og de er fortsat foran os. Men med de tre seneste sejre kan vi igen lægge pres på dem. Nu skal vi fortsætte med at gøre det, og så må vi se.

Liverpool rejser til Elland Road med tre sejre i træk i Premier League, og på ny er top-4 og Champions League kvalifikationen indenfor rækkevidde. Med en sejr vil ”The Reds” spille sig ind på netop fjerdepladsen i ligaen.

Kampen om top-4 spidser til, og der venter syv dramatiske runder tilbage af årets Premier League.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik