Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Henrik Varbøl Andersen

Søndagens varme rygter fra den store europæiske scene.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid viser interesse i Raheem Sterling, som på det seneste har siddet på bænken hos Manchester City. (Star on Sunday)

Georginio Wijnaldum vil til Barcelona til sommer, da han har et stort ønske om at spille sammen med Messi og Memphis Depay. (Sunday Mirror)

AC Milan har fortalt Chelsea, at de vil udnytte købsoptionen på Fikayo Tomori, som de lejede af London-klubben i januar. (Football Insider)

Luis Muriel fra Atalanta er på ønskelisten hos Christian Eriksens klub Inter. (Calcio Mercato)

Juventus, Paris Saint-Germain og Barcelona vil alle gerne hente Sergio Aguero, men hans lønkrav ser ud til at bremse dette. (Todo Fichajes)

Saint-Etienne, Reims, Montpellier og Bordeaux udviser alle interesse i den blot 17-årige Valenciennes forsvarer Ismael Doukoure. (Le10Sport)

Den franske angriber Alassane Plea er parat til at forlade Borussia Mönchengladbach, og det har fået Arsenal, Leicester og West Ham op ad sædet. (Mail on Sunday)

Polske Patryk Klimala fra Celtic er parat til at forlade Skotland til fordel for New York Red Bulls, bekræfter Celtic-manager John Kennedy. (Goal)

Den tidligere Brøndby-spiller Luke Singh har skrevet kontrakt med Toronto FC. Trinidad Tobago-spilleren tilbragte en enkelt sæson i Brøndby tilbage i 2018-19.(Toronto FC Twitter)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik