Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Oscar A. Olesen

Masser af transferrygter florerer i øjeblikket rundt i Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea er interesseret i at gafle Dortmunds engelske midtbanespiller Jude Bellingham, der blot er 17 år gammel, men af Dortmund vurderet til at koste 860 millioner kroner. (Eurosport)

Liverpool ønsker at signe den 23-årige franskmand Ousmane Dembele fra Barcelona, og ser ham som en erstatning for Sadio Mane, som i øjeblikket underpræsterer voldsomt for ”The Reds”. (Fichajes)

Manchester City er parat til at tilbyde stjernefrøet Phil Foden en fornyet kontrakt, hvilket vil kaste en løn på omkring 860 tusinde kroner om ugen af sig. (Mirror)

Joachim Andersen har præsteret så godt i Fulham, at Tottenham ønsker at møde klubbens repræsentanter for at drøfte et potentielt sommerskifte til Nordlondon-klubben for danskeren. Joachim Andersen er udlånt til Fulham fra Lyon. (Express)

Ibrahima Konate siger, at han ikke er blevet kontaktet af Liverpool, hvilket er til trods for, at den franske U21-landsholdsspiller er blevet sat i forbindelse med de forsvarende Premier League-mestre adskillige gange. (Bild)

Der er intet nyt i kontraktsituationen mellem Liverpool og Georginio Wijnaldum, hvor hollænderen stadig ønsker en mere fordelagtig kontrakt, end hvad Liverpool er villige til at tilbyde. Det ligner derfor mere og mere et Liverpool-exit for Wijnaldum. (Liverpool Echo)

West ham ligner favoritter til at signe Odsonne Edouard fra Celtic, idet Leicester har fået kolde fødder i forhold til at byde på den franske angriber. (Football Insider)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik