Fodbold nyheder

Strømgodset:
Skæbnemøde i aften

Af Henrik Varbøl Andersen

Dansk træners skæbne afgøres formentlig i aften, hvor klubbens ledelse igen skal tage stilling til de alvorlige anklager mod cheftræneren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Danske Henrik Pedersen er fortsat cheftræner i den norske klub Strømgodset, men i aften mødes klubledelsen igen, og her skal trænerens fremtid afgøres, erfarer TV2-sport i Norge. Det er kulminationen på det stormvejr, som den danske træner har været igennem siden påske.

Tidligere var ledelsen ellers ude og frede danskeren efter de alvorlige racisme-anklager. Nye oplysninger er dog stødt til, da flere personer har bekræftet noget af ordlyden i de racistiske ytringer, som Henrik Pedersen er blevet beskyldt for at have brugt.

Ledelsen har ligeledes afholdt møder med spillertruppen, som tidligere havde meldt ud, at de som samlet trup ville komme med en udmelding torsdag. Denne er endnu ikke kommet, men ifølge TV2-sport Norge har Jonathan Parr som spillerrepræsentant oplyst, at spillerne nu afventer ledelsen redegørelse i aften, før de kommer med en udtalelse.

Det kan altså blive et møde som besegler Henrik Pedersens skæbne i Strømgodset. Danskeren har indtil videre afvist alle anklager om racisme.

Mere om Strømsgodset

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik