Fodbold nyheder

Klopp har rolle klar til ombejlet midtbanespiller

Af Henrik Varbøl Andersen

En hollænder kan afløse en hollænder på Anfield, hvis Wijnaldum som forventet forlader det engelske efter denne sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den blot 23-årige Teun Koopmeiners har fået sit gennembrud i AZ Alkmaar denne sæson, og det er blevet bemærket på Anfield hos Liverpool og Jürgen Klopp. Den tyske manager har allerede udset den unge hollænder som afløser for Georginio Wijnaldum, som formentlig forlader Anfield denne sommer.

Klopp skal dog forvente hård konkurrence om midtbanemanden, da hans præstationer er blevet bemærket af andre end Liverpool. Teamtalk skriver, at den spanske avis AS mener, at både Sevilla, AS Roma, Inter og Napoli også er klar med bud på AZ Alkmaar-spilleren.

Derudover mener Teamtalk også, at Leeds fra Premier League kæmper med om den eftertragtede underskrift. Klopps plan er altså at den unge Koopmeiners skal træde i Wijnaldums fodspor og tage over med det samme. Måske kan den plan overtale hollænderen til at vælge Anfield som fremtidig hjemmebane.

Gennembruddet er for alvor kommet i denne sæson, som også har budt på en landsholdsdebut til den eftertragtede midtbanespiller, som uden tvivl kan komme ind på den store europæiske scene til sommer.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik