Fodbold nyheder

Haalands afløser?

Af Henrik Varbøl Andersen

Dortmund kan være i gang med at planlægge et sommer-exit for Haaland ved at have en afløser i kikkerten, som er søn af legendarisk angriber.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Borussia Dortmund overvejer at byde på den svenske angriber Jordan Larsson, som har imponeret i sin russiske klub Spartak Moskva. Svenskeren skal afløse en anden skandinav nemlig Erling Braut Haaland, hvis han bliver solgt til sommer, skriver Goal.

Hvem er denne svenske angriber så, som skal afløse en af Europas farligste angribere. Jordan Larsson har med 12 mål i 23 kampe i den russiske liga gjort et ganske godt indtryk på tyskerne. I svenskerens gener er der helt sikkert mål, da han er søn af den tidligere Celtic og Barcelona-spiller Henrik Larsson, som jo nok må betegnes som en legende i det svenske.

Ifølge Goal anser Dortmund dog ikke kun Larsson som en tilføjelse til truppen, hvis Haaland bliver solgt. Klubben kunne sagtens fristes til at investere i Spartak Moskva-angriberen som en gardering og konkurrent til deres nuværende topscorer.

Det ventes dog at West Ham også kunne være interesseret i Jordan Larsson, så prisen kan blive presset op til sommer, og måske hænger en tranfer altså sammen en nordmands fremtid.

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik