Fodbold nyheder

BT:
Udlandet har set sig varme på Superliga-topscorer

Af Daniel Jensen

Den 26-årige Brøndby-angriber har gang i en forrygende sæson, og det er der blevet lagt mærke til i udlandet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brøndby kæmper til manges overraskelse med om det danske mestreskab i år, og det ligner, at kampen mod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland kan gå helt hen til sidste spillerunde. En af dem, som har stor andel i den succes Brøndby i øjeblikket oplever, er Mikael Uhre, der med sine 13 mål i denne sæson er delt topscorer i Superligaen.

Den 26-årige angribers præstationer på banen er der også blevet lagt mærke til i udlandet. Det skriver BT i forlængelse af deres podcast, Transfervinduet. Ifølge avisen så er interessen stor, og det forventes, at der kommer bud ind ad døren på Vestegnen til sommer. Avisens kilder oplyser også, at det skulle dreje sig om topklubber i Belgien, samt hold fra den nedre halvdel af Serie A.

Mikael Uhre skiftede i 2018 SønderjyskE ud med Brøndby IF, men tiden på Vestegnen har langt fra været en dans på roser for angriberen. Målene har manglet i de tidligere år, men nu er gennembruddet for alvor kommet. Uhre havde før denne sæson blot scoret 12 mål i Superligaen for Brøndby, mens han i denne sæson har scoret 13 i 22 kampe. Udover det, så har han også krydret alle de mange mål med hele 6 assists.

Mere om Mikael Uhre

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik