K. Mbappé (3), Marquinhos (28), K. Mbappé (68)
Asbjørn Steffensen

PSG sejrer overraskende i underholdende kvartfinale mod Bayern München

PSG overraskede og hev tre point med hjem fra Allianz Arena, da de slog Bayern München i deres første af to kvartfinaler i Champions League
Sidste års Champions League-finalister Bayern München og PSG mødte onsdag aften hinanden i deres første kvartfinale-opgør i samme turnering på Allianz Arena. Det tyske hjemmehold var uden deres største profil, Robert Lewandowski, der var ukampdygtig på grund af en skade. PSG stillede op med deres stjernedue, Kylian Mbappe og Neymar oppe foran.

Kampen var knap begyndt før det franske udehold noget overraskende bragte sig foran efter blot 3 minutter. I en omstilling førte Neymar bolden helt fem til Bayern Münchens felt, hvor spillede Mbappe helt fri, der nemt kunne score til 1-0.

Hjemmeholdet dominerede alle statistikker, men alligevel var det PSG, der udbyggede deres føring i 28. minut. Efter en forsvarsfejl fandt Neymar sin medspiller og landsmand, Marquinhos, der alene med Manuel Neuer i målet scorede til 2-0.

Bayern fortsatte deres massive pres og kort inden halvleg, steg Maxim Choupo-Mouting højest på et indlæg fra Benjamin Parvard og headede flot reduceringen ind bag en ellers velspillede Keylor Navas i PSG-målet

I anden halvleg stod der Bayern München på stort set alt, og PSG havde kun få omstillinger. Efter en times spil sparkede Thomas Müller bolden i nettet efter en frispilning af Joshua Kimmich, og så stod det lige.

Det holdt dog kun otte minutter, for PSG fik endnu engang et kontraangreb, som Mbappe afsluttede på fornem med et skud ved den korte stolpe, der snød Neuer i målet.

Hjemmeholdet trykkede på til sidst, men formåede ikke at udligne. Dermed vandt PSG overraskende på udebane i en utrolig underholdende og målrig kamp, der på ingen er afgjort inden næste møde.