Fodbold nyheder

Grealish’s agent hentyder til store transfers for sine spillere denne sommer

Af Nicolai Christensen

Jack Grealish’s agent, Jonathan Barnett, har i et interview med The Athletic hentydet til, at der kommer til at ske store transfers involverende nogle af hans spillere denne sommer.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Jonathan Barnett er agent for Jack Grealish, Ibrahima Konate, Eduardo Camavinga og over 100 andre fodboldspillere, og topagenten har for nylig i et interview med The Athletic været ude og snakke om sine klienter.

- Det vil blive en stor sommer for mine spillere. Det bliver svært, men jeg forventer op imod tre-fire store salg af mine egne spillere, der vil slå rekorder, lyder det fra Barnett, der har store forhåbninger:

- For de mindre klubber tror jeg ikke, at der vil ske så meget – Men vi har nogle meget dygtige spillere, og muligvis det største talent i verden i form af Eduardo Camavinga. Vi har Grealish, vi har Ibrahima Konate. Men jeg har også over 100 spillere.

Konate kunne vi på Indkast.dk i går berette om, ligner en mand, der er på vej til Liverpool. Grealish er altid på radaren i de fleste klubber, og det ligner også et kæmpe salg af Camavinga indenfor de kommende år.

Udover at have de tre under sit agent-agentur, så råder agenturet også over spillere som Mason Mount, Saul Niguez, Ben Chilwell og Kieran Tierney.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik