Fodbold nyheder

Fem spændende spillere med kontraktudløb til sommer

Af Nicolai Christensen

I en tid med Covid-19 er penge ikke, hvad de har været i diverse fodboldklubber, og derfor kunne det godt tænkes, at flere af storklubberne denne sommer også holder et vågent øje med de spillere, der vil være gratis at hente.

Article image
Ritzau-Scanpix

Patrick van Aanholt, Crystal Palace, 30 år
Hollandske Patrick van Aanholt lader til at være i gang med sin sidste sæson for Crystal Palace med kontraktudløb til sommer. Venstrebacken har i de seneste sæsoner vist sig som en af de bedre offensive backs i ligaen, og der burde være stor interesse for venstrebacken. Galatasaray har været meldt interesserede i et stykke tid, men måske lidt mere interessant, så skulle Leeds også have van Aanholt på radaren.

Danne Rose, Tottenham, 30 år
Endnu en 30-årige venstreback, der tidligere har vist sit værd. Danny Rose har været i Tottenham siden 2007, og har optrådt mere end 200 gange for Spurs, men har siden, at Jose Mourinho blev ansat som Tottenham-manager måtte se langt efter spilletid. Igen har Leeds eftersigende udset Rose, der også kommer ud af deres akademi.

Julian Draxler, Paris-St Germain, 27 år
Nok det største navn af disse fem spillere. Julian Draxler var for år tilbage egentlig set som et af de mest lovende talenter, men skader og svingende spil har sat en stopper for det. Draxler er en offensiv midt-type, der kan begå sig på flere pladser fremad banen, men det helt store gennembrud i europæisk fodbold ser ud til at udeblive. I stedet for et stort skifte til en af de store engelske klubber, så ligner det mere en retur til Bundesligaen eller et skifte til en af de to store Milano-klubber.

Moussa Marega, Porto, 29 år
Det nok mest ukendte navn af disse spillere, men ikke desto mindre et af de klart mest spændende. Moussa Marega har siden 2016 gjort det godt i Porto, hvor det er blevet til 71 mål og 33 assist i 182 kampe. Den malisiske angriber kan det som mange leder efter. Score mål. Marega har været rygtet til Wolverhampton, West Ham og Newcastle, og ville som udgangspunkt passe fint ind i Premier League grundet sin store fysik.

Florian Thauvin, Marseille, 28 år
Den spiller på listen med den største markedsværdi. Florian Thauvin var med til VM for Frankrig, og har siden sin retur til Ligue 1 i 2016 været en af de bedste i den franske liga. I 2016/17-sæsonen blev det til 25 målinvolveringer i Ligue 1. I 2017/18 blev det til 33, i 2018/19 til 24 før, at han så sidste sæson måtte se til fra sidelinjen grundet en langtidsskade. Denne sæson er 28-årige Thauvin vendt tilbage, og har kvitteret med otte mål og syv assist indtil videre i en sæson, der ser ud til at blive hans sidste i Marseille i denne omgang. Arsenal, Tottenham og Leicester har alle været ude med snøren efter ham, og det kunne godt ligne, at franskmanden vil revanchere sit skuffende ophold med Newcastle i 2015/16-sæsonen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik