Fodbold nyheder

Hamsik til lægetjek i Göteborg

Af Niels Nedergaard

Så skulle den være god nok. Den tidligere Napoli-profil Marek Hamsik kan snart kalde sig for IFK Göteborg-spiller. Det oplyser klubben på sin hjemmeside ifølge flere svenske medier.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne har i de seneste dage svirret i luften, men nu er den god nok. Marek Hamsik er millimeter fra at være spiller for svenske IFK Göteborg. Klubben oplyser på sin hjemmeside ifølge flere svenske medier heriblandt GP-Sporten, at slovakken er til lægetjek i klubben.

Tidligere mandag kunne man se billeder og videoer på de sociale medier, hvor Marek Hamsik var landet i Sverige, hvor han senere skulle forventes at havne i IFK Göteborg og sætte sin underskrift på en aftale med den svenske klub.

Og den aftale ser ud til at være i hus nu. Ifølge IFK Göteborg mangler Marek Hamsik nemlig kun blot at gennemføre det obligatoriske lægetjek, før han fremover kan trække den blå-hvide trøje over hovedet.

Det er en markant forstærkning, som den svenske Allsvenskarn-klub har raget til sig. Marek Hamsik var i mange år en kæmpe profil i den italienske storklub Napoli, som han har spillet hele 520 kampe for og lavet 121 mål.

I 2019 takkede Hamsik dog lidt overraskende af i Napoli, hvor han er en levende klublegende, da han skiftede til kinesiske DL Yifang.

Nu skal den 33-årige slovak dog fremover tørne ud for svenske IFK Göteborg.

Mere om Marek Hamšík

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik