Fodbold nyheder

Arteta:
Emile Smith Rowe har landsholdspotentiale

Af Mathias Guldberg

Ifølge Arsenal-manager Mikel Arteta har Emile Smith Rowe nok kvalitet i sit spil til at være med på det engelske landshold og tror hans chancer er gode for et opkald fra landstræner Gareth Southgate.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har været en gennembrudssæson for Emile Smith Rowe, der virkelig har imponeret for Arsenal i Premier League. Nu skriver The Mirror, at Mikel Arteta finder Smith Rowe god nok til at spille for det engelske landshold, The Three Lions:

- Jeg tror, at det er muligt, hvis han viser den samme determination som Bukayo, er lige så ydmyg som han, og spiller med personlighed, som han har gjort, så har han en god chance.

Ligesom han har imponeret for Arsenal, så er Arteta også sikker på, at han har, hvad der skal til for at tørne ud for sit landshold:

- Emile har alle kvaliteterne, der er nødvendige for at spille for den her klub og i min optik for det engelske landshold.

Emile Smith Rowe har optrådt for England på alle aldersniveauer indtil U-20 og konkurrerer om pladsen på Englands offensive midtbane med store talenter som Mason Mount, Jack Grealish og James Maddison.

Mere om Emile Smith Rowe

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik